april 2012

hei

Har ikke skrevet her på en stund, grunnet til at i kveld er det premiere av teaterstykket Narnia! Gleder meg!!

zara loves

I dag har min gode venninne Karen bursdag! Gratulerer så mye, du er herlig♥ // zara.com Igrunn litt dumt at Zara ikke finnes i nærheten av her jeg bor.. Så mye fint som de har!

regn

Hei, og god morgen! I dag er det skikkelig regnvær ute, men det gjør ikke noe.. for da har jeg en fin grunn til å bruke Hunter-støvlene, hihi! Hva jeg skal i dag vet jeg ikke helt, men finner nok ...

påsken oppsummert

Har hatt en veldig fin påske, og kost meg stort sett hele tiden :-) Spist masse god mat og godteri, og bare hatt det kjempefint!

påskestemning

Det er så koselig med påske!

nelly favourites

sko // neglelakk // kjole // strikkegenser // oversized genser

herlig

bilder fra i går

good morning

God morgen! Ah, det er så deilig å starte dagen foren tven med en god frokost. Jeg kan like ferie♥Vet ikke enda hva jeg skal gjøre i dag, men i kveld kommer i hvert fall Tomine på overnatting...

strawberries and chocolate

Love it

joggings

Hei! Nå er jeg hos Tomine, og vi var flinke og startet dagen med en lang og slitsom joggertur! Flinke jenter :-) Nå skal vi bare slappe av, det fortjener vi.. Ha en fin dag videre!
Helene

Helene

14, Agdenes

Hei! Jeg heter Helene, er 14 år, fyller 15 i desember. Her skriver jeg om hverdag + litt annet. Takk for at du tok turen innom!

Kategorier

Arkiv

hits